Skip to main content

Interactieve spellen

Schieten, voetbaltraining, trampolinespringen: je kunt het zo gek niet bedenken of met onze interactieve games kun je er een modern jasje en een spectaculair tintje aan geven. Kleurrijk, met licht en geluid, het kan allemaal. 

Lekker in de weer met pijlen of ballen

Met de interactieve spellen van IPS vermaken kinderen zich zeker tijdens een feestje. Maar ook volwassenen zijn vast graag in de weer met pijlen en ballen.

Voor iedereen is er wel een spectaculaire game

Zeker weten dat JB een IPS-interactive game in het assortiment heeft waar jij jouw klanten mee verrast! De spellen zijn dynamisch, spectaculair en vol actie. Plezier, sportiviteit en uitdaging, dat zijn de kernwoorden. Lees er meer over op https://www.interactiveplaysystems.com/nl/.

Spektakel voor jong en oud

Met de IPS-games bied je jouw klanten een ideale mogelijkheid om bezoekers van evenementen, feesten of bijvoorbeeld attractieparken een unieke ervaring te geven. Balspellen, schietspellen met bijvoorbeeld geweren of pijl en boog, speciale oefeningen: het is allemaal mogelijk. En interactief!

Standaard met 1 jaar garantie

Alle interactieve spellen van ons merk IPS kun je met een gerust hart aanschaffen om je klanten mee te verrassen. Want JB geeft je er standaard 1 jaar garantie op. Daar doen we echt niet moeilijk over, want wij hebben vertrouwen in onze producten. Natuurlijk kan er wat kapot gaan, maar ook dan helpen we je met een vlotte reparatie. Gratis tijdens de garantieperiode.

Interactief aan de slag? Maak snel je keuze! 

We hebben interactieve spellen in veel verschillende uitvoeringen. Hieronder kun je snel een keuze maken. En weet je even niet wat voor jou het beste is? Vraag het ons gewoon en we helpen je kiezen.

Maatwerk

Je kunt het zo gek niet bedenken of JB kan het maken. We hebben genoeg voorbeelden om dit te bewijzen. Onze flexibiliteit komt voort uit maatwerk.

Meer over ons maatwerk
Image
Maatwerk_springkussens