Skip to main content
Terug naar assortiment

Start & finish bogen

Ben je op zoek naar een opblaasbare finishboog voor de wielerwedstrijd bij jou in de buurt? JB Inflatables heeft verschillende varianten in het assortiment! Wist je dat je ze ook op andere manieren kunt inzetten? Bijvoorbeeld bij een huwelijk, de opening van een nieuwe winkel of een modeshow. Deze opvallende eyecatchers zijn met recht multifunctioneel. Investeren in een reclameboog is dus altijd een goed idee. Die aanvragen komen namelijk als vanzelf binnen!

Maatwerk Reclamebogen

Opblaasbare finishboog in alle kleuren van de regenboog!

JB Inflatables heeft start- en finishbogen in alle kleuren van de regenboog in het assortiment. Rood, geel, oranje, blauw, het kan allemaal! Commercieel gezien zijn ze ook zeer aantrekkelijk. We leveren deze reclamebogen namelijk standaard met zes grote blanco spandoeken. Ideaal voor het maken van reclame. En uiteraard kunnen wij ze ook bedrukken voor je. Wil je klant een statement maken op een kinderverjaardag? Bekijk dan eens onze opblaasbare regenbogen: een musthave in je assortiment!

Reclameboog op maat van JB Inflatables

Kan er lucht in? Dan maken wij het met veel plezier voor jou op maat! Dus ook als jij heel specifieke wensen hebt voor jouw unieke finishboog, helpen wij je graag. Neem contact op met ons designteam en ontvang binnen één werkdag het ontwerp dat perfect aansluit bij jouw doelgroep! Eigen kleuren, eigen teksten: alles is mogelijk! Natuurlijk ook in jouw eigen huisstijl. Zo bouw jij via elk evenement van je klant extra naamsbekendheid op. En dat zorgt vast en zeker weer voor nieuwe aanvragen!

Een professionele startboog direct kopen

Heb je een keuze gemaakt? Bestel dan snel en eenvoudig via onze website. Wij leveren direct uit voorraad, dus jij hebt die gewilde opblaasbare reclameboog razendsnel in huis. Handig om te weten: het kost geen enkele moeite om de boog neer te zetten: met twee personen ben je nog geen 10 minuten kwijt. Uiteraard leveren wij alle bogen met handleiding, transportzak, bevestigingsmateriaal en een blower. Weet je niet zeker welke variant het beste past bij het evenement van je klant? Neem dan gerust contact op met ons verkoopteam. Wij denken graag met je mee, zodat jij de beste keuze maakt.

Image
Maatwerk promotie banners kopen als blikvanger voor je bedrijf en evenementen

Reclame & start-finish boog op maat!

Een gepersonaliseerde boog bij je sportwedstrijd of een reclameboog voor je winkel of showroom: reken maar dat die opvalt! Wij maken en leveren ze in alle soorten en maten.

Maatwerk aanvragen
Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Mail Mark of Esmee
[email protected]
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65