Skip to main content
Terug naar assortiment

Skydancers & Licht Pilaren

Wil jouw klant écht de nadruk wil leggen op bijvoorbeeld een product in zijn of haar showroom, of op zijn of haar winkel of bedrijfsgebouw, dan zijn onze skydancers en lichtpilaren ideaal.

Standaard, of zelf samenstellen? Alles kan!

We hebben onze feestobjecten hieronder voor je op een rij hebben gezet. Ze zijn er in standaard uitvoeringen, maar we kunnen ze in iedere wensbare samenstelling voor je maken en leveren. Dus heb je zelf een idee? Dan maken we die uitvoering voor je!

Springende, dansende en oplichtende blikvangers

Skydancers, skytubes en lichtpilaren zijn echte commerciële knalitems. Of het nu in een drukke winkelstraat is of op een industrieterrein of bedrijvenpark: ze zorgen er altijd voor dat ze opvallen. Altijd goed om er een paar op voorraad te hebben voor jou als verhuurder!

Razendsnelle levering, ook voor spoedopdrachten

JB levert jouw Skydancers en lichtpilaren razendsnel, al binnen 3 dagen. Ook als het gaat om een spoedopdracht, kun je bij ons terecht: dat kan zelfs binnen een dag!

JB garandeert topkwaliteit

Als producent en leverancier van deze reclame-items weten we zeker dat we topproducten leveren: we houden namelijk de hele van ontwerp via productie tot levering volledig in de gaten. Daarom kunnen we je ook zonder problemen een goede garantie bieden. En mocht er toch iets misgaan met de skydancer of lichtpilaar, dan zorgen we voor snel herstel.

Zoek je naar een opvallend reclame-object? Maak bij JB je keuze

In het assortiment reclame-objecten van JB-inflatable nemen de skydancers, skytubes en lichtpilaren een prominente positie in. Op deze pagina vind je alle standaard-exemplaren waaruit je kunt kiezen. Kun je geen keuze maken, of wil je een eigen ontwerp? Geen probleem! We helpen je graag.

Image
sarah en abraham maatwerk

Wij maken jouw blikvanger op maat!

Spring jij graag in het oog met een unieke blikvanger? Samen maken wij een waanzinnig ontwerp en een blikvanger die aan al jouw wensen voldoet.

Laat je inspireren
Mark en Esmee

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Mail Mark of Esmee
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65