Skip to main content
Terug naar assortiment

OPBLAASBARE SARAH EN ABRAHAM POPPEN

Als verhuurbedrijf krijg je natuurlijk zeer regelmatig de vraag of je ook iets in je collectie hebt voor mensen die een 50-jarige willen feliciteren. Nou, dan kom je via JB zeker aan je trekken!

Abraham en Sarah in alle soorten en maten

Want we hebben een mega-collectie met Sarahs en Abrahams. Onze poppen vallen altijd op, zijn uniek en zorgen voor een extra dimensie aan het verjaardagsfeest. Kleurrijk, grappig met een knipoog of juist ondeugend? Wij hebben de pop die jij nodig hebt!

Een feest dat gevierd moet worden!

Als iemand 50 jaar wordt, dan is dat een extra reden voor een feest. En het bereiken van deze mijlpaal moet natuurlijk ook aan de rest van de wereld getoond worden. Nou, dat kan mooi met één van de jubileumpoppen, waarvan jij er ongetwijfeld een paar in je collectie wilt hebben.

Poppen van klein tot groot

JB kan je een complete collectie met verjaardagspoppen aanbieden. We hebben ze in alle formaten, van zo’n 2 meter tot zelfs 4 meter en hoger. 

5 jaar garantie: standaard bij JB

Zoals je weet, gaat JB alleen voor de beste producten. En dat willen we graag nog een keer extra benadrukken, door je op al onze Sarah- en Abraham-poppen een garantie van liefst 5 jaar te geven. Zo weet jij zeker dat je jouw klanten een feestelijke pop kunt verhuren, die hem of haar geen problemen gaat geven.

Abraham of Sarah voor jouw collectie? JB heeft er genoeg!

Of je nu een standaard pop wilt kopen om te verhuren, of juist eentje in een speciale uitvoering: JB heeft genoeg opblaasbare Abrahams en Sarahs om jou te bedienen. Kies jouw nieuwe aanwinst hier. Kom je er niet uit of heb je vragen of speciale wensen? Neem gerust contact op!

Image
sarah en abraham maatwerk

Wij maken jouw blikvanger op maat!

Spring jij graag in het oog met een unieke blikvanger? Samen maken wij een waanzinnig ontwerp en een blikvanger die aan al jouw wensen voldoet.

Laat je inspireren
Mark en Esmee

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Mail Mark of Esmee
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65