Skip to main content

Opblaasbare stormbanen

Van 9 meter tot liefst bijna 50 meter: de JB-inflatables stormbanen zijn er in alle soorten en formaten. En we zijn er vermaard om. Thema’s zoals jungle, kasteel en brandweer staan centraal bij onze stormbanen. 

Voor feestjes, partijen en andere evenementen

Of het nu gaat om een kinderfeestje, een braderie of zakelijk evenement: een stormbaan biedt altijd een garantie voor plezier. Hoe snel kunnen de deelnemers de verschillende hindernissen en andere obstakels trotseren?

Urenlang plezier op onze geweldige stormbanen

Jong en oud neemt het tegen elkaar op en dat is een garantie voor fun, lachende gezichten én sportieve uitdaging. En dat urenlang. Kortom: heb je een opblaasbare stormbaan nodig voor een evenement? Kijk niet verder dan JB!

Voor ieder thema een stormbaan

Voor welk onderwerp jouw klant ook een attractie zoekt, de stormbanen van JB zijn zeker geschikt. Ze zijn een garantie dat het evenement of de (sport)activiteit een succes wordt!

JB-garantie: 5 jaar

Over garantie gesproken, die geven we jou als verhuurder voor liefst 5 jaar! Dat kan ook gemakkelijk, want onze stormbanen zijn van een zeer hoge kwaliteit en ze zijn super betrouwbaar. Net als alle andere JB-producten. We stikken ze op verschillende plekken dubbel, zodat ze extra stevig zijn. En mocht er binnen die 5 jaar toch nog iets mee gebeuren, dan komen we het gratis herstellen.

Kies jouw stormbaan uit!

We hebben, zoals je hieronder ziet, een heel assortiment aan stormbanen. Kortere en langere, met verschillende thema’s. Daar kun je vast wel een keuze uit maken. En lukt dat niet, dan helpen we je uiteraard ook graag!

Maatwerk

Je kunt het zo gek niet bedenken of JB kan het maken. We hebben genoeg voorbeelden om dit te bewijzen. Onze flexibiliteit komt voort uit maatwerk.

Meer over ons maatwerk
Image
Maatwerk_springkussens