Skip to main content
Image
JB Inflatables Meppel; Koop Opblaasbare Zwembadspelen voor binnen en buiten water nu online
Terug naar assortiment

Zwembadspelen

Springen, klauteren, spetteren en spelen, welk kind droomt hier niet van? Met de zwembadspelen van JB Inflatables tover je elk zwembad om tot een vrolijk klimparadijs! Met lekker warm zomerweer of in de winter in een binnenbad, het kan allebei! Onze inflatables kunnen zowel binnen als buiten. Ze zijn enorm populair onder de kids en zorgen gegarandeerd voor veel lachende en blije gezichten.

Zwembadspelen in alle soorten en maten

Jong en oud beleven spannende avonturen op een opblaasbare glijbaan in het zwembad! Normaal gesproken wil je niet opgeslokt worden door een zeedier, maar met de Obstakel Run Walvis betekent het heel veel lol! Wil je klant spectaculair uitpakken? Dan is de Dubbele Hawaii Run XL de juiste keus! Deze megaknaller biedt 16 meter lang speelplezier, waarbij het evenwicht van de deelnemers flink op de proef wordt gesteld. Je kunt het zo gek niet bedenken of JB Inflatables heeft hét perfecte zwembad springkussen in het assortiment. Heb je zelf een waanzinnig idee voor een tof ontwerp? Ons designteam staat met plezier voor je klaar! Wij maken namelijk alles op maat waar lucht in kan. Natuurlijk ook in jouw huisstijl.

Extreem veel waterpret met een zwembad springkussen van JB Inflatables

Voor welke variant je ook kiest, een ding weet je zeker: een zwembad springkussen staat garant voor extreem veel waterpret! De spectaculaire waterattracties zijn bovendien aantrekkelijk voor jong en oud. Zo bezorg je niet alleen de kids, maar ook de ouders een fantastische dag. Ze zijn uitnodigend, kleurrijk en fleuren elk zwembad op. Dit zorgt natuurlijk voor tevreden en dus terugkerende klanten, voor jouw klanten én voor jou! Zie jij ook dat een stormbaan zwembad de ultieme klantenmagneet is? Bestel ‘m dan snel en eenvoudig via onze website. Dankzij onze razendsnelle levering kun jij nog deze week je klanten blij maken.

Investeren in een opblaasbare glijbaan voor zwembad?

Goed idee! Dankzij de populariteit van de kleurrijke waterparadijzen is het eenvoudig klanten hiervoor te vinden. Sterker nog: ze komen naar jou toe! Jij verdient die investering dus gegarandeerd terug. Kies je voor JB Inflatables, dan kies je niet alleen voor een fantastische belevenis, maar ook voor kwaliteit, service én zekerheid. Wij leveren namelijk alle zwembadspelen met het vereiste certificaat. Bovendien krijg je er altijd een professionele blower bij en is het transport gratis.

Twijfel je nog welke opblaasbare waterattractie het beste past bij jouw doelgroep? Neem dan vooral eens vrijblijvend contact op met ons verkoopteam. We denken graag met je mee! Natuurlijk heeft JB Inflatables oneindig veel andere springkussenattracties in het assortiment. Wil je inspiratie opdoen? Bekijk dan snel ons enorme assortiment!

Image
Giga modulaire stormbaan - attracties en spelen

Extreem veel fun op de giga modulaire stormbaan!

Combineer 40 unieke elementen tot een eindeloos grote stormbaan.

Ontdek de mega stormbaan
Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatable.be
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65