Skip to main content
Terug naar assortiment

Sumopakken

Sumoworstelen roept bij de meeste mensen het onwerkelijke beeld op van twee zwaarlijvige mannen die met elkaar de strijd aangaan. Hoe grappig is het om dit de doen met collega’s, vrienden of familie? Het kan echt met de sumopakken van JB Inflatables! Worstelen in een opblaasbaar sumopak is een hilarische activiteit en ook nog eens superleuk om naar te kijken. Met deze gave attributen in je aanbod zorgt jouw klant voor schatergelach bij personeelsuitjes, vrijgezellenfeesten en andere sportieve evenementen.

Sumoworstelaarpak in allerlei maten en thema’s

Wil je een sumopak kopen voor een kind? Geen probleem! We hebben ze in allerlei soorten, maten en thema’s. Van dieren tot superhelden. Sumoworstelen is namelijk ook een supergave en gezellig activiteit voor de kids. Zeker weten dat het kinderfeestje of die sportdag onvergetelijk wordt! Ook voor volwassenen, zonder speciaal thema, bieden wij veel keuze. En voor dubbel zoveel worstelplezier, verkopen we sumopakken waar je met twee personen in kunt!

Sumopakken kopen een slimme investering?

Een sumoworstelaarpak is gegarandeerd een goede investering. Het heeft enorme aantrekkingskracht en alleen al de enorme voorpret maakt het meer dan de moeite waard. En met een sumopak aan is niets meer wat het lijkt! Elke beweging is een uitdaging en dit zorgt altijd voor een fantastische voorstelling met een hoog fun-gehalte. Laat ons je helpen om sumopakken te kiezen die perfect aansluiten bij de behoefte van jouw doelgroep. Maak reclame en de aanvragen van klanten in jouw buurt komen vanzelf binnen. En jij verdient je investering eenvoudig en snel terug. Aarzel niet en bestel direct via onze website.

Bestellen doe je snel en makkelijk bij JB Inflatables

JB Inflatables heeft een zeer uitgebreide voorraad van sumopakken. Dit betekent dat de kans heel groot is dat we jouw keuze op voorraad hebben en direct kunnen leveren. Via onze website plaats je snel en eenvoudig jouw bestelling. Maak je je zorgen over het transport? Niet nodig! Wij regelen dit natuurlijk gratis voor jou. Heb je misschien nog een andere vraag? Ons enthousiaste verkoopteam staat graag voor jou klaar.

Sumoworstelaar pak met certificaat

Bij sumoworstelen is het doel om elkaar op de grond te gooien. In een sumoworstelaarpak van JB Inflatables levert je dat uiteraard géén blauwe plekken op! Wij leveren bovendien twee helmen en nekbescherming, zodat je helemaal los kunt gaan. Maak je over het sumopak sowieso geen zorgen, dat kan wel tegen een stootje. En mocht er toch iets misgaan: wij bieden twee jaar garantie en service op al onze sumopakken. Zo weet je zeker dat jij jouw klanten zorgeloos plezier en service kunt bieden.

Image
Giga modulaire stormbaan - attracties en spelen

Extreem veel fun op de giga modulaire stormbaan!

Combineer 40 unieke elementen tot een eindeloos grote stormbaan.

Ontdek de mega stormbaan
Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatable.be
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65