Skip to main content
Terug naar assortiment

Sport en Spel

Klimmen, klauteren, rennen en hobbelen. Met de verschillende opblaasbare sport- en spelattracties van JB-inflatable zorg jij als verhuurder gegarandeerd voor spektakel, lol en vertier. 

Attracties voor iedereen

Als onderdeel van een zeskamp of als tijdelijke (extra) attractie bij een markt of braderie. Of misschien als trekpleister voor jongeren bij een bedrijfs- of winkelopening? Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk.

Vertier voor jong en oud

Kleurrijk, met verschillende thema’s, maar vooral met diverse sportieve mogelijkheden: onze inflatable sport- en spelattributen bieden jong en oud vertier op het evenement of het feest van jouw klant. 

Onvergetelijk en sportief

Even lekker rauzen, sumoworstelen of buikschuiven? Het kan allemaal! Zo beleven de (jonge) gasten een sportief evenement dat ze niet snel vergeten.

Natuurlijk met 5 jaar JB-garantie

Of jij nu een mooie klimtoren, een trampoline of een rollerbaan aanschaft om je collectie uit te breiden, of juist kiest voor een bungeerun of opblaasbaar beachvolleyveld: je krijgt er één van hoge kwaliteit. Mét 5 jaar JB-garantie. Dat betekent dat je uit mag gaan van een product van uitmuntende kwaliteit. En gaat er toch iets stuk, dan kun je een beroep op onze herstelservice doen.

Kies jouw opblaasbare attractie!

Als je hieronder kijkt, dan zie je dat het assortiment van JB allesomvattend is. We hebben heel veel verschillende sport- en spelattracties. Heb je je keuze bepaald? Dan is bestellen eenvoudig. Lukt het niet zo met kiezen? Dan helpen we je graag!

Image
Giga modulaire stormbaan - attracties en spelen

Extreem veel fun op de giga modulaire stormbaan!

Combineer 40 unieke elementen tot een eindeloos grote stormbaan.

Ontdek de mega stormbaan
Mark en Esmee

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatable.be
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65