Skip to main content
Terug naar assortiment

Sport en Spel

Een speeltoestel kopen doe je natuurlijk bij JB Inflatables. Want ons assortiment opblaasbare speeltoestellen is een feest voor jong en oud. Van een klimtoren tot buikschuifbaan en van een klittenbandmuur tot een bungeerun. Wil je uitdagende opblaasbare speeltoestellen kopen? Goed idee! Ze zijn namelijk geschikt voor de meest uiteenlopende evenementen. Daarbij kun je denken aan een zeskamp, braderie of personeelsuitje. Je bezorgt jouw klanten absoluut een onvergetelijke dag vol met spektakel en plezier!

Opblaasbare speeltoestellen kopen, plezier gegarandeerd!

Waarom is het slim om speeltoestellen te kopen? Simpel: met opblaasbare speeltoestellen weet je zeker dat jouw klanten plezier hebben! De combinatie van klimmen, springen, rennen en glijden trekt bovendien niet alleen kinderen aan. Ook volwassenen zijn wel te porren voor deze sportieve activiteiten! Opblaasbare speeltoestellen zijn dan ook geweldige publiekstrekkers en een waardevolle uitbreiding van jouw assortiment.

Speeltoestel kopen bij JB Inflatables: snel en eenvoudig

JB Inflatables heeft een zeer uitgebreide voorraad van opblaasbare speeltoestellen. De kans is dus heel groot dat we jouw keuze direct kunnen leveren. Op onze website vind je ons volledige assortiment. Maak je keuze en bestel eenvoudig jouw ideale opblaasbare speeltoestel. En hoe zit het dan met transport? Dat regelt JB gratis voor jou. Heb je andere vragen of wil je meer informatie? Ons verkoopteam staat natuurlijk voor je klaar.

Speelstructuren kopen, natuurlijk met 5 jaar garantie

Onze opblaasbare speeltoestellen hebben de allerhoogste kwaliteit. Dus of je nu kiest voor een trampoline, een klimtoren of een rollerbaan, je ontvangt altijd 5 jaar garantie. Een speeltoestel kopen doe je namelijk voor de lange termijn, dat begrijpen wij heel goed. En gaat er onverhoopt iets mis? Dan helpt ons serviceteam je natuurlijk graag om dit op te lossen.

Voor welk opblaasspeeltoestel kies jij?

JB heeft opblaasbare speeltoestellen in allerlei soorten, maten en thema’s. Wil je weten of de bungeerun aansluit bij de behoefte van jouw klant? Weet je niet welke lengte buikschuifbaan het beste past bij jouw doelgroep? Of vind je het lastig om een keuze te maken uit alle verschillende thema’s? Twijfel geen moment en neem direct contact met ons op. Wij helpen je graag met het maken van de beste keuze!

Image
Giga modulaire stormbaan - attracties en spelen

Extreem veel fun op de giga modulaire stormbaan!

Combineer 40 unieke elementen tot een eindeloos grote stormbaan.

Ontdek de mega stormbaan
Dé Springkussen fabrikant van Nederland. Koop inflatables online
Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatable.be
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65