Skip to main content
Terug naar assortiment

Opblaasbare Glijbanen

Letterlijk een hoogtepunt voor menig kinderpartijtje, bedrijfsfeest of ander evenement: een opblaasbare glijbaan. Laat JB er nu een heel assortiment van hebben! We weten zeker dat je een glijbaan vindt die in jouw assortiment past of voor jouw evenement geschikt is.

Glijbanen, garantie voor veel fun

Clowns, dieren, vervoersmiddelen: je kunt het zo gek niet bedenken qua thema’s of we hebben een glijbaan voor je beschikbaar. En ze zijn stuk voor stuk een garantie voor plezier. Kijk hieronder maar eens!

Natuurlijk vooral voor jonge kinderen. Toch?

Vanzelfsprekend zijn de glijbanen vooral bedoeld voor de jongere bezoekers van het evenement van jouw klant. Maar we zetten er echt geen leeftijdsgrens op hoor: iedereen mag zich uitleven op deze kleurrijke en spectaculaire inflatable attracties.

Kleurrijk en voor ieder thema

Alleen al door de opvallende kleuren zullen ze voor jong en stiekem ook voor oud aantrekkelijk zijn. En we hebben ze ook voor ieder thema, met dieren, sprookjesfiguren of andere onderwerpen.

Kwaliteit, dus 5 jaar garantie

Of je nu gaat voor de glijbaan met een vrolijke olifant, of die met een al even uitbundige koe – of misschien wel de monsterslide: je kunt ervan uitgaan dat het om topproducten gaat. JB geeft je dan ook zonder twijfel een garantie van liefst 5 jaar op deze attracties. En we hebben een eigen gratis herstelservice, mocht er toch iets misgaan.

Glijbanen te over: welke kies jij?

JB heeft de grootste collectie opblaasbare glijbanen die jij je maar kunt voorstellen. Zeker weten dat jij daar een mooie aanvulling op jouw assortiment aan verhuurartikelen bij vindt. Kun je geen keus maken? Dan helpen we je!

Image
Giga modulaire stormbaan - attracties en spelen

Extreem veel fun op de giga modulaire stormbaan!

Combineer 40 unieke elementen tot een eindeloos grote stormbaan.

Ontdek de mega stormbaan
Mark en Esmee

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Het verkoopteam van JB inflatables staat voor je klaar om je te helpen.

Bel Mark of Esmee
+32 38 082 320
Mail Mark of Esmee
info@jb-inflatable.be
Bericht Mark
+31 (0)6 11 79 54 65