case

Airland, BE: Het grootste opblaasbare outdoor speelpark

Springen, rollen, glijden, vallen, opstaan... en weer doorgaan. Dat doen uitgelaten kids in het grootste outdoor opblaasbare speelpark ter wereld: Airland!

Samen met springkastelenverhuurder Jumperke ontwierp JB Leisure een gigantisch opblaaseiland, met maar liefst 1.800 m2 aan speelruimte verdeeld over 7 verschillende thema’s. Kortom, een springparadijs om van te dromen! En een ideale attractie voor schoolreisjes en verjaardagsfeestjes.

Image
Inflatable Parks; Kwaliteit Indoor Opblaasbare Parken voor Buiten en Binnen Speelparken Kopen van JB Inflatables

Opdracht: ’s wereld grootste springparadijs

Opdrachtgever Jumperke was ambitieus: op een open veld in het Vlaamse plaatsje Wuustwezel, vlak bij de Nederlandse grens, wilden ze een springparadijs ontwikkelen. En niet zomaar een! Het moest het grootste opblaasbare speelpark ter wereld worden. Natuurlijk moest dit park wel aan allerlei eisen voldoen. Naast groot, moest het ook creatief, veilig en betrouwbaar zijn. Allemaal kwaliteiten waar we bij JB Leisure onze hand voor in het vuur steken.   

Aanpak: grondig te werk met oersterke materialen

Van JB mag je de hoogste kwaliteit verwachten, altijd. Dus ook voor Jumperke gingen we grondig te werk. Zo gebruikten we alleen oersterke materialen, en verstevigden we alle compartimenten nog eens extra op plekken waar veel wrijving kan ontstaan. Daarmee leverden we een veilig én stevig springparadijs af, met een lange levensduur. Ook zorgden we ervoor dat het speelpark ondanks z’n omvang snel is op te zetten, en makkelijk schoon te houden.

Airland

Resultaat: ongekend springplezier

Het eindresultaat mag er zijn! In Wuustwezel staat nu een gigantisch speeleiland, met 9 klimtorens, 15 unieke glijbanen, 2 basejumps, wipe-out ballen, een interactieve pilaren-arena en een ballenbak. En er kunnen 700 springers tegelijk op. Dus kom naar Airland en spring, kruip, klim, glij, speel en maak plezier!

Samenwerken met JB was top, en we hebben een geweldig product neergezet!

Wij helpen je graag

Ben je enthousiast geworden van wat je tot nu toe hebt gezien, maar zou je nog graag iets meer informatie ontvangen? Die geven wij je graag. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel direct!

+32 38 082 320
Image
thumbnail_Mark.png