case

Air Haus UK: jump for joy!

Een enorme hal omtoveren tot een gigantisch speelparadijs voor jong en oud? Laat dat maar aan JB over, ook als die hal in Engeland staat.

Peuters, kleuters, tieners, studenten en ouders: je kunt ze allemaal voorbij zien stuiteren op een gemiddelde dag in Air Haus. Het kleurrijke inflatable fun park in Sheffield in namelijk in trek bij kinderen van alle leeftijden. En dat is geen toeval, want het speelparadijs werd bewust ontworpen voor een brede doelgroep.

Image
Air Haus Inflatable Park

Opdracht

Voor elk opblaasbaar speelparadijs heb je maar drie dingen nodig. Een goed idee, een beetje fantasie en een heleboel ruimte. Zo begon het ook voor Jack Pendlebury, de mede-eigenaar van Air Haus. “We zagen een gat in de markt en zijn erin gesprongen. Samen met JB, want we zochten een partij met de ervaring en middelen om een maatwerk park van hoge kwaliteit te realiseren.”

 

Aanpak

“Voordat we met JB om tafel gingen, hadden we al wat ruwe ideeën over de onderdelen en uitstraling. Die hebben we samen met het JB-designteam snel verfijnd tot een geweldig custom-ontwerp. Helemaal in onze huisstijl en vol slimme oplossingen om de kleine én grote bezoekers een ultieme air-varing te bieden.”

Jumping balls

Resultaat

Hoe vermaak je zowel peuters als studenten in hetzelfde opblaaspark? Dat is nog best een uitdaging! Air Haus besloot er verschillende gebieden voor in te richten, zodat diverse leeftijdsgroepen elkaar tijdens ‘open jump’-evenementen kunnen ontwijken als ze willen. Daarnaast worden er regelmatig doelgroepsessies georganiseerd. Voor studenten, ouders met kinderen of bedrijven bijvoorbeeld.

Het interactieve Air Haus-park is volledig ontworpen in het roze, blauw, zwart en geel. Knallende huisstijlkleuren, waar je meteen vrolijk van wordt. De twee gigantische glijbanen in het midden springen in het oog, maar er is nog veel meer te zien en doen. Wat dacht je van een nina run, jumping balls en wipeout-gebied met mechanische sweeper. Genoeg gekkigheid om je uren te vermaken.

Onze ervaring met JB is absoluut geweldig, van start tot finish.

Jack Pendlebury is apetrots op zijn 750 m2 aan inflatable activiteiten. Bovendien is hij erg blij met de kwaliteit van het materiaal en de dienstverlening: “Ons funpark wordt enorm intensief gebruikt. Toch was er in de afgelopen tien maanden maar één reparatie nodig, en die was in no-time uitgevoerd. Precies de service die we verwachten."

Wij helpen je graag

Ben je enthousiast geworden van wat je tot nu toe hebt gezien, maar zou je nog graag iets meer informatie ontvangen? Die geven wij je graag. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Bel direct!

+32 38 082 320
Image
Esmee