Skip navigation
9.8
Kiyoh: Lees 80 reviews
Menu

Reclame Items

Opblaasbare reclame items van JB Inflatables

Op zoek naar een goede en doeltreffende manier om reclame te maken? Bij JB-Inflatables vindt u een uitgebreid assortiment aan opblaasbare reclamebogen en skydancers! Naast de standaardbogen, maken wij deze op maat voor u! Vraag ons naar de mogelijkheden. Graag maken we een passend en vrijblijvend voorstel.

Opblaasbare start- en finish bogen

Opblaasbare reclamebogen en start-en finishbogen zijn ideaal voor bijvoorbeeld hardloop- en wielerevenementen. JB-Inflatables levert deze opblaasbare bogen in standaard afmetingen van 9x6m, maar ook zijn onze reclamebogen op maat te maken. Zelfs zijn ze helemaal full-colour te bedrukken met uw reclame-uiting!

Naast onze uitstekende service, geven wij u ook nog eens 5 jaar garantie en service op uw opblaasbaar reclame item! U bent verzekerd van een kwalitatief hoogstaand product die jarenlang mee zal gaan. Onze opblaasbare items worden standaard helemaal compleet geleverd inclusief verankering en blowers.

Skydancers & Lichtpilaren

Skydancers zijn grote bewegende tubes van licht materiaal. Verkrijgbaar in standaard kleuren, met-of zonder armen maar ook verkrijgbaar in full-colour print. Onze skydancers en skytubes worden geleverd inclusief krachtige blower.

Lichtpilaren hebben een stille blower en zijn ideaal om bijvoorbeeld neer te zetten in de entree van uw bedrijf of organisatie. Leverbaar inclusief gekleurde LED verlichting met afstandsbediening. Ook deze lichtpilaren zijn helemaal full colour te printen met eigen ontwerp!

Mini PVC nieuw bij JB Inflatables!

Mini PVC kunnen in grote aantallen worden geproduceerd, wat het ideaal maakt om weg te geven op bijvoorbeeld grote evenementen of beurzen. We maken graag een passend ontwerp van uw product. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Bezoek de showroom of bestel direct:

Snelle offerte Snelle offerte