Skip navigation
9.8
Kiyoh: Lees 80 reviews
Menu

Over JB-Inflatable B.V.

Algemeen

Sinds 2003 levert JB-Inflatables diverse unieke springkastelen, attracties, skydancers en andere opblaasbare reclame- en feestobjecten in geheel Europa. Bij de vervaardiging van al onze producten staan de woorden kwaliteit, veiligheid en animatie centraal. Inmiddels is JB-Inflatables uitgegroeid tot marktleider op het gebied van verkoop van opblaasbare producten voor professioneel gebruik of verhuur.

Assortiment

Ons zeer uitgebreide assortiment trachten wij elk jaar te vernieuwen, verder uit te breiden en te verbeteren met nieuwe producten en modellen. Ondanks de omvang van ons assortiment, zijn vrijwel alle producten uit voorraad leverbaar.

Showroom

JB-Inflatables is gevestigd in een showroom van 2400 m2 op Industrieterrein Oevers E in Meppel (Nederland). In deze showroom bent u op afspraak van harte welkom voor meer informatie en een demonstratie van onze producten.

Aanschaf en Levering

Wij leveren alle springkastelen en attracties standaard met:

  • Gibbons Blower (CE)
  • Transportzak
  • Reparatieset
  • Verankermateriaal
  • Logboek, gebruiksaanwijzing en een erkend Nederlands keuringscertificaat.

Opblaasbare reclame- en feestobjecten worden ook standaard als complete pakketten geleverd inclusief blower, transportzak, gebruikershandleiding, reparatieset en verankermateriaal.

Optioneel:

  • Afneembaar reclamedoek. (klittenband verbinding)

Wij leveren het door u aangeschafte product in Nederland en België geheel gratis.

Garantie

Al onze producten zijn voorzien van 5 jaar garantie op materiaal en fabricagefouten. Garantiegevallen worden afgewikkeld in eigen beheer: Snel en efficiënt. U weet meteen waar u aan toe bent. Naast de standaard garantie bieden wij u nu ook ons unieke Topsupport; Tot 5 jaar na uw aanschaf gratis reparatie van uw attractie, ongeacht de oorzaak van de schade.

Openingstijden

JB-Inflatables is dagelijks geopend van 08:30 uur tot 17:00 uur. Graag maken wij een afspraak, zodat wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

(Eventueel ook ’s avonds en in het weekend geopend, op afspraak)

Bezoek de showroom of bestel direct:

Snelle offerte Snelle offerte