Skip navigation
9.8
Kiyoh: Lees 80 reviews
Menu

Airmountains

Airmountains (ook wel airtrampolines genoemd) zijn opblaasbare springbergen die ideaal zijn voor bijvoorbeeld campings en zwembaden. Een springkussen waar kinderen altijd op kunnen springen, ongeacht de weersomstandigheden. De airmountain wordt ingegraven in de grond, op een locatie naar uw keuze.

Airtrampolines zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Onze airmountains zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Ook kunt u er voor kiezen om uw airmountain te laten maken met uw logo er op afgebeeld.

Onze prijzen zijn inclusief het ingraven en installeren van de airtrampoline. Het installeren van de airmountain kan door ons gerealiseerd worden binnen 1 dag! U zorgt zelf voor een stroompunt, wij zorgen voor de rest. Uiteraard zijn onze airmountains ook verkrijgbaar in een afmeting naar uw eigen wensen.

Na installatie is de airmountain direct klaar voor gebruik! Doordat de airmountain geleidelijk afloopt naar de grond, is er geen sprake van een valhoogte en is deze 100% veilig voor alle kinderen.

Neem contact met ons op voor meer informatie. We maken graag een vrijblijvend voorstel.

Airtrampolines van JB Inflatables worden met de grootste zorg met de hoogste kwaliteit materialen gemaakt waardoor ze zeer sterk en duurzaam zijn. Verder zorgen wij voor gratis levering en hebben al onze airtrampolines een garantie van 1 jaar.

De standaard maten kunnen wij razendsnel leveren en ook maatwerk kan zeer snel gerealiseerd worden. Wij hebben in-house designers die van uw wensen vrijblijvend een voorstel tekening van de airtrampoline kan maken. Ook de productie van de airtrampolines beheren wij zelf waardoor wij vervolgens de op maat gemaakte airtrampoline snel bij u kunnen plaatsen.

De standaard afmetingen van de airtrampolines begint vanaf 6x8m t/m 14x20m maar in principe kunnen wij alle afmetingen zonder problemen leveren.

Kortom als u kinderen urenlang speelplezier wilt bieden met een airtrampoline neem dan snel contact met ons op voor de mogelijkheden!

Bezoek de showroom of bestel direct:

Snelle offerte Snelle offerte